Haron kids

Obezbeđuje jednostavan put za razvoj veština i sposobnosti kod svih mladih igrača.
Loptice i veličine reketa odgovaraju godinama i nivou igrača (crveni, narandžasti, zeleni nivo).
Kreiran specijalno za decu uzrasta od 4 do 11 godina.
Stvaramo najbolje igrače, uzrasta od 10 i 11 godina (u okruženju i van njega), koji imaju adekvatnu osnovu za napredovanje u predstojeća takmičenja i nivoe za starije. 

TRENERI:
Marija Lopičić
Mićo Miladinović

Uspeh u tenisu nije slučajnost. To je naporan rad, istrajnost, učenje, požrtvovanje, druženje i najbitnije od svega ljubav prema onome što radiš. Tenis nikada ne igraš protiv protivnika, igraš ga protiv sebe. Kada dostigneš svoje najveće mogućnosti i postigneš svoj maksimum...

                                                                                                 ... TO JE PRAVO ZADOVOLJSTVO!!!

 

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com