Aktuelnosti

Teniski klub Haron

Teniseri i treneri TK Haron o pripremama za zimsku sezonu

Aktuelnosti >>

Teniski klub Haron iz Beograda spreman dočekuje zimsku sezonu, a u četvrtak 28. oktobra 2021. godine posetili smo klub na Senjaku i razgovarali sa trenerima i takmičarima o novostima.

Sa novitetima u klubu prvo smo razgovarali sa vlasnikom TK Haron i teniskim trenerom Ivanom Petkovićem, koji nam je rekao da se klub potrudio da uslove u balonu tokom zimskog perioda učini prijatnijim i higijenskijim, pa je u saradnji sa firmom Beonova Wash oprao balon. Pranje je trajalo 3 dana, s obzirom na veliku površinu, a klub je zadovoljan konačnim rezultatom.

Ivan Petković je izjavio da u klubu ima više takmičara koji su sazreli za fjučers turnire i na pragu su da osvoje prve WTA i ATP bodove, tako da klub organizovano vodi takmičare na fjučers turnire (sa nagradnim fondom od 15.000 dolara). Već u petak je ekspedicija krenula na 2 turnira u Grčku, a ako klub uspe da obezbedi sve papire, krajem oktobra u planu je i odlazak na 2 turnira u Indiju.

TK Haron je ponosan na uspehe svog člana Luke Pavlovića, koji je nedavno osvojio svoj prvi fjučers turnir u Pirotu, i predstoji mu nastup na seriji turnira u Francuskoj.

« Nazad

NAŠI PARTNERI