Aktuelnosti

Turnir 2. kategorije odigran u TK Forhend u okviru kalendara Teniskog saveza Beograda

Aktuelnosti >>

Sara Mitevska (HAR) i Đorđe Šapić (FP) su osvojili OP Beograda do 12 godina, turnir 2. kategorije odigran u TK Forhend u okviru kalendara Teniskog saveza Beograda. Čestitamo!

Mia Rakić (HAR) i Viktor Višnić (WS; Cherry Sport) su finalisti. Sara je u finalu pobedila Miju 2-0, dok je Đorđe savladao Viktora 2-0. Oboje su titulu osvojili bez izgubljenog seta.

Treće mesto su osvojile Lena Katalinić (HAR) i Arina Soboleva (MAS), a kod dečaka Jovan Travica (WS; Cherry Sport) i Uroš Đorđević (WS; Cherry Sport).

Čestitamo Tennis club Haron na izvanrednom učinku njegovih takmičarki na ovom turniru, kao i Tennis Club White Star Belgrade i Cherry sport & Cherry Cup Skopje, čiji teniseri su bili sjajni na turniru!

« Nazad

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">