12. Teniske Nade

Završen međunarodni turnir 12. Teniske Nade do 9, 10, 11 i 14 godina – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Tradicionalni međunarodni turnir „12. Teniske Nade“ za devojčice i dečake do 9, 10, 11 i 12 godina održan je od 6. do 13. jula 2019. godine u TK Haron u Beogradu. To je bio izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati od 8. do 15. septembra 2018. u Umagu u Hrvatskoj. Turnir u TK Haron je nivoa Masters Champions Bowl za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Teniski savez Beograda je podržao ovaj turnir, tako da je njegov naziv Trofej grada Beograda. Kompanija Vilson obezbedila je sportske nagrade, a turnir je sudio Vladimir Živanović.

Kroz TK Haron je tokom ovogodišnjeg izdanja tradicionalnog turnira prošlo 107 odličnih tenisera iz Srbije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koji su odigrali preko 200 mečeva. Tokom boravka u Beogradu upoznali su nove drugare, mnogi od njih su se prvi put suočili sa konkurentima iz drugih država i na osnovu tih mečeva su videli na kojim sve segmentima igre moraju da napreduju. Učesnici turnira poneli su nezaboravne utiske iz TK Haron i iz Beograda, a mi smo objavili 502 fotografije sa 12. Teniskih Nada i 98 minuta video-materijala!

Pobednici 12. Teniskih Nada do 9 godina su Lana Agbaba (Srbija) i Pavle Stojilјković (Srbija).
Sara Mitevska (Severna Makedonija) i Nikola Stefanović (Srbija) su osvojili drugo mesto. Lana je u finalu pobedila Saru 5-4 4-1, dok je Pavle savladao Nikolu 4-0 4-1 i tako došao do titule bez izgublјenog seta!
Treće mesto su osvojile Teodora Arsić (Srbija) i Tea Kovačević (Bosna i Hercegovina), a u konkurenciji dečaka Mateja Vlaisavlјević (Srbija) i Minja Živković (Srbija).
Pobednici utešnog turnira su Helena Vlajić (Srbija) i Mahir Butković (Bosna i Hercegovina), dok su drugo mesto osvojili Staša Lazarević (Srbija) i Nikola Noković (Srbija).

 

Pobednici 12. Teniskih Nada do 10 godina su Anastasija Čolović (Srbija) i Vuk Krstajić (Crna Gora).
Finalisti su bili Ljubica Andonovska (Severna Makedonija) i Uglјeša Sofrenović (Srbija). Anastasija je u finalu pobedila Ljubicu 4-0 4-1, dok je Vuk savladao Uglјešu 5-4(0) 4-1, tako da su i Anastasija i Vuk do titule došli bez izgublјenog seta!
Treće mesto su osvojili Krsto Krivokapić (Srbija) i Nikola Lazić (Srbija), a u konkurenciji devojčica Zana Kunosić (Bosna i Hercegovina) i Tea Kovačević (Bosna i Hercegovina).
Pobednik utešnog turnira je Relјa Hubert (Srbija), a finalista je Velјko Đorđević (Srbija).

 

Pobednici 12. Teniskih Nada do 11 godina su Emilija Milјković (Srbija) i Ivan Aranitović (Crna Gora).
Petra Dobrodolac (Srbija) i Marko Šavija (Srbija) su drugoplasirani. Emilija je u finalu pobedila Petru 6-4 6-1, dok je Ivan savladao Marka 6-0 6-0.
Treće mesto su osvojili Teodora Vlajić (Srbija) i Anastasija Sbitneva (Rusija), a u konkurenciji dečaka Milan Medarević (Srbija) i Ian Boloban (Bosna i Hercegovina). Ian je morao da preda polufinalni meč pri rezultatu 6-1 za Ivana, zbog uganuća zgloba (Ianu je stavlјen gips).

 

Pobednici 12. Teniskih Nada do 13 godina su Ivana Milkova (Severna Makedonija) kod devojčica, dok su u konkurenciji dečaka 1. mesto podelili Amar Huseinovik (Severna Makedonija) i Mateja Stefanović (Srbija).
Katja Ivanovska (Severna Makedonija) je drugoplasirana. Ivana Milkova je u finalu pobedila drugaricu iz skopskog TK MTP 7-5 6-0, dok kod dečaka finale po dogovoru nije odigrano. Zanimlјivo da je i Amar Huseinovik član istog kluba.
Treće mesto su osvojile Slavjanka Andreev (Severna Makedonija) i Lea Nurija Kolјenović (Norveška), a kod dečaka Dev Kanbargimat (Rumunija) i Stefan Petrović (Srbija).
Pobednik utešnog turnira je Dimitrije Janković (Srbija), a finalista je Luka Milovanović (Srbija).

 

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">