Tenska akademija

Teniski klub i škola tenisa „Haron“ nalazi se u Beogradu, Ulica Zvečanska br. 16. Nastaje kao produkt dugogodišnjeg rada na najvećim svetskim turnirima. Školu tenisa koja će raditi po sistemima oprobanim u svetu u srcu Beograda osniva Ivan Petković. Klub je ekipni šampion države do 12 godina za 2015-tu godinu u ženskoj konkurenciji kao i vicešampion države do 14 godina za 2016-tu godinu, takođe u ženskoj konkurenciji.

 

„Haron“ Vam nudi:

  • časovi tenisa za decu
  • teniski kampovi
  • teniski turniri za decu
  • iznajmljivanje teniskih terena za decu i odrasle


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati:

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com  


PRO PROGRAM, detaljnije...

Poreklo imena Haron

Haronov prečnik je 1205 km. To je nešto više od polovine Plutonovog prečnika, što ga čini relativno najvećim satelitom (u odnosu na planetu) u Sunčevom sistemu. Ovakav odnos veličina Plutona i Harona neke naučnike navodi na ideju da je u pitanju dvojna planeta.

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu. Rotiraju retrogradno, suprotno smeru revolucije oko Sunca.

Površina Harona je 4.560.000 km² i prekrivena je vodenim ledom, za razliku od Plutona koji je prekriven azotnim ledom. Gustina mu je 1,71 g/cm3. Unutrašnjost Harona se sastoji od stena (63%) i leda (37%). Verovatno nema značajniju atmosferu. Centar gravitacije Plutona i Harona se nalazi izvan Plutona, ka Haronu, što je jedinstven slučaj u Sunčevom sistemu.

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">