8. Teniske nade

Teniski klub Haron

Završen teniski turnir „8. teniske nade“ do 9 i 11 godina godina - izborni turnir za Champions Bowl

U Beogradu je 29. avgusta završen teniski turnir „8. teniske nade“ za devojčice i dečake do 9 i 11 godina, izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati 15. oktobra u Turskoj. Turnir je nivoa Masters Champions Bowl za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Republiku Srpsku. Finalisti u obe konkurencije su se plasirali na finalni turnir u Turskoj.

U konkurenciji do 9 godina pobednici su Mia Ristić (SRB) i Dilihan Mehal Vašanta (Dilihan Mehal Wasantha) (UK).

Mia (devojčica iz Bora) je u finalu pobedila Požarevljanku Jovanu Grujić (SRB) 4-0 4-2, dok je Dilihan savladao Davida Rakića (SRB) 5-3 4-1.

Utešni turnir kod devojčica osvojila je Marijana Ilić (SRB, Kruševac), savladavši Miu Smiljanić (SRB, Beograd) 5-4(5), a u konkurenciji dečaka Miloš Gugučevski (MAK, TK Bitola), koji je bio bolji od Sergeja Todorovića (SRB) 5-4(4).

 

U konkurenciji do 11 godina pobednici su Anja Petković i Luka Rupnjak.

Anja je u finalu posle velikog preokreta pobedila Fatmu Idrizović 7-5 6-0, a Luka Nikolu Jovanovića 6-2 6-2! Pobednica utešnog turnira je Hristina Ljuba, koja je pobedila Makedonku Kseniju Manevsku 6-2, dok je kod dečaka trijumfovao Ognjen Gajić, savladavši Lazara Bojovića 6-2.

 

Kompanija Vilson obezbedila je sportske nagrade, dok je sajt Mali igrači sve vreme izveštavao decu i roditelje sa turnira.

 

Snimak dela finalnog meča devojčica do 9 godina

Snimak dela finalnog meča dečaka do 11 godina

Zvanična stranica Champions Bowl Srbija 

 

Anja Petković i Luka Rupnjak su pobednici turnira „8. teniske nade“ za devojčice i dečake do 11 godina, više pročitajte OVDE...

Završen je turnir „8. teniske nade“ do 9 godina - izborni turnir za Champions Bowl. Pobednici su Mia Ristić (SRB) i Dilihan Mehal Wasantha (UK), više pročitajte OVDE...

Sve informacije o CHAMPIONS BOWL seriji možete pogledati na  serbia.champ-bowl.com

 

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta

champions bowl 01
champions bowl 01
champions bowl 01
champions bowl 02
champions bowl 02
champions bowl 02

NAŠI PARTNERI