8. Teniske nade

Završen teniski turnir „8. teniske nade“ do 9 i 11 godina godina - izborni turnir za Champions Bowl

U Beogradu je 29. avgusta završen teniski turnir „8. teniske nade“ za devojčice i dečake do 9 i 11 godina, izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati 15. oktobra u Turskoj. Turnir je nivoa Masters Champions Bowl za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Republiku Srpsku. Finalisti u obe konkurencije su se plasirali na finalni turnir u Turskoj.

U konkurenciji do 9 godina pobednici su Mia Ristić (SRB) i Dilihan Mehal Vašanta (Dilihan Mehal Wasantha) (UK).

Mia (devojčica iz Bora) je u finalu pobedila Požarevljanku Jovanu Grujić (SRB) 4-0 4-2, dok je Dilihan savladao Davida Rakića (SRB) 5-3 4-1.

Utešni turnir kod devojčica osvojila je Marijana Ilić (SRB, Kruševac), savladavši Miu Smiljanić (SRB, Beograd) 5-4(5), a u konkurenciji dečaka Miloš Gugučevski (MAK, TK Bitola), koji je bio bolji od Sergeja Todorovića (SRB) 5-4(4).

 

U konkurenciji do 11 godina pobednici su Anja Petković i Luka Rupnjak.

Anja je u finalu posle velikog preokreta pobedila Fatmu Idrizović 7-5 6-0, a Luka Nikolu Jovanovića 6-2 6-2! Pobednica utešnog turnira je Hristina Ljuba, koja je pobedila Makedonku Kseniju Manevsku 6-2, dok je kod dečaka trijumfovao Ognjen Gajić, savladavši Lazara Bojovića 6-2.

 

Kompanija Vilson obezbedila je sportske nagrade, dok je sajt Mali igrači sve vreme izveštavao decu i roditelje sa turnira.

 

Snimak dela finalnog meča devojčica do 9 godina

Snimak dela finalnog meča dečaka do 11 godina

Zvanična stranica Champions Bowl Srbija 

 

Anja Petković i Luka Rupnjak su pobednici turnira „8. teniske nade“ za devojčice i dečake do 11 godina, više pročitajte OVDE...

Završen je turnir „8. teniske nade“ do 9 godina - izborni turnir za Champions Bowl. Pobednici su Mia Ristić (SRB) i Dilihan Mehal Wasantha (UK), više pročitajte OVDE...

Sve informacije o CHAMPIONS BOWL seriji možete pogledati na serbia.champ-bowl.com

 

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta

champions bowl 01
champions bowl 01
champions bowl 02
champions bowl 02

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">