Aktuelnosti

11. TENISKE NADE – TROFEJ GRADA BEOGRADA BY CHAMPIONS BOWL

Aktuelnosti >>

11. turnir TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se u 2018. godini igra u 32 zemlјe i regiona, održaće se u TK Haron od 2. do 10. juna 2018. godine. Teniski savez Beograda od prošle godine podržava turnir, tako da će se on zvati Trofej grada Beograda, što daje dodatnu dimenziju ovom uglednom i već tradicionalnom turniru.

Pored drugačijeg termina turnira, ima promena i u uzrasnim kategorijama u kojima će se deca takmičiti: deca će se ove godine takmičiti u konkurenciji do 9, 10, 11 i 14 godina. Kao i prošlih godina, Mali igrači će biti medijski partner turnira, i na našem sajtu moći ćete detalјno da pratite zbivanja u sve četiri starosne kategorije.

Sledi ono što zanima sve koji planiraju da učestvuju na turniru: GDE, KADA, KAKO, KOLIKO?

Mesto održavanja:

Beograd, Srbija
TK Haron - www.teniskiklubharon.com

Datum:

2 - 10. jun 2018.
Žrebovi su ograničeni na 32 učesnika, i upis traje do popune istih. U svim kategorijama biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Način prijave:

Onlajn, putem sajta serbia.champ-bowl.com/index/
popunite formular za prijavu serbia.champ-bowl.com/tournament/application/registration/id/445
uz priloženu uplatnicu ili plaćenu kotizaciju direktno u klubu

Kotizacija i podaci za uplatu:

30 € u dinarima na žiro-račun 160-278298-61
Primalac: Teniski klub Haron, Zvečanska 16, Beograd
Svrha: Turnir Teniske Nade

Detaljnije o Datumima održavanja pročitajte OVDE>>

« Nazad

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">