Aktuelnosti

Teniski klub Haron

17. Teniske nade i Champions bowl Serbia 2024

17. Teniske nade i Champions bowl Serbia 2024

Detaljnije »

Bidi Badu kamp Zlatibor 2024 – TK Haron, Beograd od 25.07. – 31.07.24. teniski kompleks Zlatibor springs

Teniski klub Haron iz Beograda organizuje tradicionalni Bidi Badu kamp na Zlatiboru u periodu od 25.07. – 31.07.2024 godine.

Detaljnije »

17. Teniske nade – Trofej grada Beograda by Champions bowl – TK Haron, Beograda – od 08.06. 24. do 30.06.24.

Novo izdanje najveće fešte dečijeg tenisa na Balkanu (preko 200 meceva i preko 150 igrača iz 10 zemalja)

Ivan Petković – TK Haron

Detaljnije »

Tennis rising stars – Trophy of the city of Belgrade by Champions bowl – TC Haron Belgrade, 8th June 2024 – 30th June 2024

New edition of the biggest „tennis fiesta“ for children in the Balkans (over 200 matches and 150 contestants from 10 different countries)

Ivan Petković – TC Haron

Detaljnije »

Bidi Badu Kamp Zlatibor 2024

Detaljnije »

17. Teniske Nade - Trofej grada Beograda

Detaljnije »

USA turneja 2023 – TK Haron

Tk Haron je posle trogodišnje pauze izazvane koronom i sporim izdavanjem viza nakon korone obnovio svoju tradicionalnu USA turneju,ovoga puta 13 po redu. Kao i obično u pitanju su kraj novembra i decembar kao period putovanja. Veći deo putovanja proveli su u Majamiju a od ove godine je uključen i dan u NY.

Detaljnije »

Pickleball

Od sada u TK Haron na lokaciji Veterinarski Fakultet imamo I profesionalni teren za Pickleball

Detaljnije »

Retrospektiva – 16. Teniske nade & Trofej grada Beograda by Champions bowl Serbia – TK Haron, Beograd – 27.06. – 15.07.23.

Dve nedelje vrhunskog dečijeg tenisa u TK Haron, Beograd u periodu od 27.06. do 15.07.2023.

6 turnira u 2 nedelje… 135 učesnika… 200+ mečeva… UTR bodovi… ukupno 5000€ u Bidi Badu ugovorima i poklonima + bicikle + WC za Lemon Bowl i Smrikwa Bowl + završni turnir Champions bowl-a u Umagu

Detaljnije »

16. Teniske nade i Trofej grada Beograda by Champions bowl Serbia – U10 zeleni nivo – 01. do 03.07.23. – TK Haron, Beograd

Međunarodni turnir 16. TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u ТК Haron u Beogradu od 27. juna do 11. jula 2023. godine.

Detaljnije »

16. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Dve nedelje vrhunskog dečijeg tenisa. Međunarodni turnir 16. TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u ТК Haron u Beogradu od 27. juna do 11. jula 2023. godine.

Detaljnije »

Bidi Badu kamp Zlatibor 2023 – TK Haron, Beograd

Teniski klub Haron iz Beograda organiziraće tradicionalni Bidi Badu kamp na Zlatiboru u periodu od 25.07. – 31.07.2023 godine.

Detaljnije »

Retrospektiva – 15. Teniske nade – Trofej Grada Beograda by Champions Bowl Serbia 2022

Retrospektiva ovogodišnjeg turnira i osnovne informacije o nagradama

Detaljnije »

Haron PRO teams 2022

Haron PRO teams 2022

Detaljnije »

15. Teniske Nade – Trofej grada Beograda

Dve nedelјe vrhunskog dečjeg tenisa - 15. TENISKE NADE TROFEJ GRADA BEOGRADA by Champions Bowl

Detaljnije »

Teniseri i treneri TK Haron o pripremama za zimsku sezonu

Teniski klub Haron iz Beograda spreman dočekuje zimsku sezonu, a u četvrtak 28. oktobra 2021. godine posetili smo klub na Senjaku i razgovarali sa trenerima i takmičarima o novostima.

Detaljnije »

Novi član Haron trenerskog tima Igor Tomašević

Novi član Haron trenerskog tima Igor Tomašević

Detaljnije »

Izveštaj sa 14. Teniskih Nada

250 mečeva odigrano na međunarodnom turniru 14. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl
Tradicionalni međunarodni turnir „14. Teniske Nade“ za devojčice i dečake do 9, 10, 11, 13 i 15 godina održan je od 24. juna. do 4. jula 2021. godine u TK Haron u Beogradu. To je bio izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati od 5. do 12. septembra 2021. u Umagu u Hrvatskoj.

Detaljnije »

Bidi Badu kamp Zlatibor 2021

Teniski klub Haron iz Beograda organizovaće tradicionalni „Bidi Badu kamp Zlatibor“ od 24. do 30. jula 2021. godine.
Najbolji učesnici kampa će dobiti šansu da potpišu Bidi Badu ugovore (Bidi Badu je nemački proizvođač sportske i teniske opreme).
Kamp na Zlatiboru nije ograničen samo na članove kluba nego je otvoren kao i svake godine za goste iz zemlje i inostranstva; smeštaj je u TK Zlatibor Springs.
Takmičarski program čine 6 sati treninga dnevno – 3 sata tenisa i 3 sata kondicije i šetnji po planini.

Detaljnije »

10-godišnjica kluba i detaljne informacije o 14. Teniskim Nadama

Ove godine Teniski klub Haron iz Beograda obeležila je 10 godina postojanja. Kroz klub sa Seljaka prošlo je više generacija malih tenisera. Neki od njih bave se tenisom profesionalno, zastupnik Miomira Kecmanovića i Olge Danilović, koji su otišli ​​na američka kola, a svi su zavoleli tenise sa zadovoljstvom sejući lepe trenutne provedene u Haronu.

Detaljnije »

14. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Međunarodni turnir 14. turnir TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u TK Haron u Beogradu od 24. juna do 4. jula 2021. godine. Teniski savez Beograda kao i prethodne 4 godine podržava turnir, tako da će se on zvati Trofej grada Beograda, što daje dodatnu dimenziju ovom uglednom turniru.

Detaljnije »

Ivan Petković o aktuelnostima u TK Haron

U toku je zimska sezona tokom koje se prvi put ne igra puno međunarodnih turnira već je pažnja usmerena na pripreme za njih i na domaće turnire, a sve srpske ljubitelje tenisa obradovao je uspešan nastup srpskih tenisera u 1. kolu Australijen Opena.

Detaljnije »

Portret Saše Sakura Štule

Saša Sakura Štula (TK Haron, 2006. godište) je pre desetak dana osvojila Prvenstvo Beograda, turnir B kategorije do 16 godina, odigran u OTK Beograda. Čestitamo!

 

Detaljnije »

Prvenstvo Beograda za devojke do 16 godina

Saša Sakura Štula (HAR) je osvojila Prvenstvo Beograda za devojke do 16 godina, turnir B kategorije odigran u OTK Beograd u okviru kalendara Teniskog saveza Beograda. Čestitamo!

Detaljnije »

Pobednici OP Beograda do 14 godina, turnira 2. kategorije odigranog u OTK Beograd

Dimitrije Janković (HAR) i Maša Tanasković (PAR) su pobednici OP Beograda do 14 godina, turnira 2. kategorije odigranog u OTK Beograd u okviru kalendara Teniskog saveza Beograda. Čestitamo!

Detaljnije »

Turnir 2. kategorije odigran u TK Forhend u okviru kalendara Teniskog saveza Beograda

Sara Mitevska (HAR) i Đorđe Šapić (FP) su osvojili OP Beograda do 12 godina, turnir 2. kategorije odigran u TK Forhend u okviru kalendara Teniskog saveza Beograda. Čestitamo!

Detaljnije »

MSV teniske žice dostupne i u Srbiji

Od pre nekoliko dana u Haron Show Room-u u TK Haron (Zvečanska 16, Beograd), možete kupiti teniske žice MSV, nemačkog brenda kojeg odlikuje odličan kvalitet i dobar odnos cene i kvaliteta.

Detaljnije »

GEMOVIĆEVA I JUHAS NOVI ŠAMIONI SRBIJE U SENIORSKOJ KONKURENCIJI

Na terenima TK Agrimes u Beogradu održano je Pojedinačno prvenstvo za seniorke i seniore 2020.

Detaljnije »

Završen međunarodni turnir 13. Teniske Nade do 9, 10, 11, 13 i 15 godina – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Tradicionalni međunarodni turnir „13. Teniske Nade“ za devojčice i dečake do 9, 10, 11, 13 i 15 godina održan je od 1. do 12. jula 2020. godine u TK Haron u Beogradu. To je bio izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati od 6. do 13. septembra 2020. u Umagu u Hrvatskoj.

Detaljnije »

Luna Vujovic dva prva mesta

Luna Vujovic, 2 prva mesta za 2 nedelje.

Detaljnije »

13. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

13. turnir TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Bidi Badu serije, koja se u 2020. godini igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u TK Haron u Beogradu od 1. do 10. jula 2020. godine. Teniski savez Beograda kao i prethodne tri godine podržava turnir, tako da će se on zvati Trofej grada Beograda, što daje dodatnu dimenziju ovom uglednom turniru. Turnir je izborni za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

 

Detaljnije »

Bidi Badu kamp Zlatibor 2020

Teniski klub Haron iz Beograda organizovaće tradicionalni „Bidi Badu kamp Zlatibor“ od 26.  jula do 1. avgusta 2020. godine. Najbolji učesnici kampa će dobiti šansu da potpišu Bidi Badu ugovore (Bidi Badu je nemački proizvođač sportske i teniske opreme).
Kamp na Zlatiboru nije ograničen samo na članove kluba nego je otvoren kao i svake godine za goste iz zemlje i inostranstva; smeštaj je u TK Zlatibor Springs.

Detaljnije »

Punom parom u prolećnu sezonu: TK Haron

Danas počinje drugo polugodište, a takmičari beogradskog TK Haron iskoristili su raspust, kao i prethodni deo zimske sezone, za učešće na mnogim domaćim i međunarodnim turnima i za vredno treniranje u balonu kluba sa Senjaka.

Detaljnije »

Anja Petković igrala je u finalu singla i u četvrtfinalu dubla na jakom ETA U14 turniru

Srpska teniserka Anja Petković igrala je u finalu singla i u četvrtfinalu dubla na jakom ETA U14 turniru 2. kategorije godina VI GUILLERMO VILAS TENNIS ACADEMY TROPHY u Teniskoj akademiji Viljas na Majorki. Bravo Anja!

Detaljnije »

Luna Vujović pobednica Ten-Pro BASE 11&under Stars of Tomorrow u Nemačkoj

U nemačkom gradu Her-Grenchauzenu je od 24. do 29. septembra 2019. godine odigran međunarodni turnir za devojčice i dečake do 11 godina Ten-Pro BASE 11&under Stars of Tomorrow, u okviru TEN-PRO Global Junior Tour (privatna organizacija sa sedištem u Holandiji). Igrano je na šljakastoj podlozi.

Detaljnije »

Dinamični meseci u TK Haron

Kraj avgusta je vreme kada se deca vraćaju sa letnjeg raspusta i pripremaju za novu školsku godinu, a u teniskom smislu za nastavak letnje sezone; tako je i u beogradskom TK Haron na Senjaku. U četvrtak 29. avgusta 2019. godine smo posetili trening tenisera ovog kluba, i razgovarali sa njima i sa njihovim trenerima.

Detaljnije »

Bidi Badu tour USA 2019

Teniski klub Haron iz Beograda organizuje početkom decembra 2019. godine po 11. put odlazak tenisera na Veliku američku turneju, gde će se ona takmičiti na 3 turnira: Junior Orange Bowl Miami U12 U14 U16 i U18, American Cup U10-U18 i Casely international U10-U18.

Detaljnije »

Izveštaj sa kampa: Bidi Badu kamp Zlatibor 2019

Teniski klub Haron iz Beograda organizovao je već tradicionalni „Bidi Badu kamp Zlatibor 2019“ od 18. do 24. jula 2019. godine.

Učesnici kampa su bili smešteni u TK Zlatibor Springs, a imali su 6 sati treninga dnevno – 3 sata tenisa i 3 sata kondicije i šetnji po planini. Treninzi su održavani na 7 šljakastih terena TK Zlatibor Springs.

 

Detaljnije »

Haron kamp Zlatibor 2019

Teniski klub Haron iz Beograda organizovaće tradicionalni „Haron kamp Zlatibor 2019“ od 18. do 24. jula 2019. godine.

Kamp na Zlatiboru nije ograničen samo na članove kluba nego je otvoren kao i svake godine za goste iz zemlje i inostranstva; smeštaj je u TK Zlatibor Springs.

Takmičarski program čine 6 sati treninga dnevno – 3 sata tenisa i 3 sata kondicije i šetnji po planini.

Detaljnije »

12. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl [satnica]

12. turnir TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se u 2019. godini igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u TK Haron u Beogradu od 6. do 12. jula 2019. godine. Teniski savez Beograda kao i prethodne dve godine podržava turnir, tako da će se on zvati Trofej grada Beograda, što daje dodatnu dimenziju ovom uglednom turniru. Turnir je izborni za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

Deca će se kao i prošle godine takmičiti u konkurenciji do 9, 10, 11 i 13 godina. Kao i prošlih godina, Mali igrači će biti medijski partner turnira, i na našem sajtu moći ćete detaljno da pratite zbivanja u sve četiri starosne kategorije.www.champ-bowl.com

Detaljnije »

OP Beograda, TK Haron, devojčice 14 godina, 2. kat, 9-11.2.19.

Otvoreno prvenstvo Beograda, turnir 2. kategorije za devojčice do 14 godina, odigran je od 9. do 11. februara 2019. godine u TK Haron na Senjaku, u organizaciji Teniskog saveza Beograda. Igrano je na dva terena sa šljakom, a sudio je Miodrag Marković.

Detaljnije »

Teniseri iz Grčke 4. godinu gosti TK Haron

Deca i treneri iz Teniske akademije Deree iz grčke prestonice Atine boravili su proteklih dana u beogradskom TK Haron. Oni u Haronu borave već četvrti put, i druženje beogradskih i atinskih tenisera prerasta u lepu tradiciju.

Detaljnije »

USA tour 2018 by Haron Tim

Kao i prethodnih godina, teniski klub Haron iz Beograda organizuje krajem novembra 2018. godine odlazak tenisera na Veliku američku turneju, gde će se ona takmičiti na 3 turnira: Junior Orange Bowl Miami U12 U14 U16 i U18, American Cup U10-U18 i Casely international U10-U18.

Detaljnije »

Izveštaj sa kampa: Haron kamp Zlatibor 2018 [foto + video]

Teniski klub Haron iz Beograda organizovao je „Haron kamp Zlatibor 2018“ od 9. do 15. avgusta 2018. godine.

Deca su bila smeštena u apartmanima teniskog kompleksa TK Zlatibor Springs. Polaznici kampa imali su 6 sati treninga dnevno – 3 sata tenisa i 3 sata kondicije i šetnji po planini. Treninzi su održavani na 7 šljakastih terena TK Zlatibor Springs.

Detaljnije »

Portret Ive Rafailović

Iva Rafailović (TK Haron, 2006. godište) je pobednica Mišinog memorijala, turnira 1. kategorije do 12 godina, odigranog u TA Tipsarević, a samo nedelju dana ranije osvojila je OP Beograda, turnir 2. kategorije do 12 godina u TK Banjica. Čestitamo!

Detaljnije »

Haron kamp Zlatibor 2018

Teniski klub Haron iz Beograda organizovaće tradicionalni „Haron kamp Zlatibor 2018“ od 9. do 15. avgusta 2018. godine.
Kamp na Zlatiboru nije ograničen samo na članove kluba nego je otvoren kao i svake godine za goste iz zemlje i inostranstva; smeštaj je u Family hotel Zlatibor (iznad hotela Palisad).

Detaljnije »

Završen međunarodni turnir 11. Teniske Nade do 9, 10, 11 i 14 godina – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Tradicionalni međunarodni turnir „11. Teniske Nade“ za devojčice i dečake do 9, 10, 11 i 14 godina održan je od 2. do 10. juna 2018. godine u TK Haron u Beogradu. To je bio izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati od 9. do 16. septembra 2018. u Umagu u Hrvatskoj. Turnir u TK Haron je nivoa Masters Champions Bowl za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Republiku Srpsku. U sve tri konkurencije finalisti će se plasirati na finalni turnir u Umagu.

Pobednici 11. Teniskih Nada do 9 godina su Filip Đokić (Bosna i Hercegovina) i Inga Šobot (Bosna i Hercegovina), a finalisti su Nikola Ivašković (Srbija) i Sara Mitevska (Makedonija). Čestitamo!

Detaljnije »

Sami, prvi na Jug Open-u u Skoplju do 11 godina

Detaljnije »

Francesca Curmi and Pavlovic Luka after ther fist wins on Roland Garros

This gives a sense to everything,Francesca Curmi and Pavlovic Luka after ther fist wins on Roland Garros

Detaljnije »

Srpkinja Andrea Obradović i Kinez He Ziheng su pobednici ETA U14 VI Memorijala Jovana Kukarasa u TK Spartak

Srpkinja Andrea Obradović i Kinez He Ziheng su pobednici ETA U14 VI Memorijala Jovana Kukarasa u TK Spartak, dok je srpska teniserka Anja Petković osvojila drugo mesto. Svaka čast!
Podsećamo, juče su Lola Radivojević i Emilija Zdravković osvojile titulu u dublu, a Lea Rupnjak, Krsta Petrović i Luka Jovanović osvojili su treće mesto u singlu.

Detaljnije »

NAŠI PARTNERI