Aktuelnosti

Izveštaj sa 14. Teniskih Nada

Aktuelnosti >>

250 mečeva odigrano na međunarodnom turniru 14. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Tradicionalni međunarodni turnir „14. Teniske Nade“ za devojčice i dečake do 9, 10, 11, 13 i 15 godina održan je od 24. juna. do 4. jula 2021. godine u TK Haron u Beogradu. To je bio izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati od 5. do 12. septembra 2021. u Umagu u Hrvatskoj. Turnir u TK Haron je nivoa Masters Champions Bowl za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Teniski savez Beograda je podržao ovaj turnir, tako da je njegov naziv Trofej grada Beograda. Kompanija Vilson obezbedila je sportske nagrade, a pobednici su dobili Bidi Badu i Polyfibre vaučere.
U TK Haron je tokom ovogodišnjeg izdanja tradicionalnog turnira svoje tenisko umeće pokazao rekordan broj malih tenisera iz Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine, a na ovoj velikoj teniskoj fešti odigrano je čak 250 mečeva tokom 10 turnirskih dana!

Pobednici 14. Teniskih Nada do 9 godina su Nikola Jotić (Srbija) i Nađa Knežević (Crna Gora), a finalisti su Ahmed Karim Šaćirović (Bosna i Hercegovina) i Sara Tripić (Bosna i Hercegovina). Treće mesto su osvojili Rastko Keković (Srbija) i Neša Pavlović (Srbija), a kod devojčica Petra Tanasković (Srbija) i Noa Boar (Slovenija). Pobednici utešnog turnira su Neda Milojičić (Srbija) i Kan Ahić (Bosna i Hercegovina), a finalisti su Natalija Antić (Srbija) i Lazar Nešović (Srbija).

Beograđanin Nikola Jotić iz TK Topako je u finalu pobedio Ahmeda Karima Šaćirovića iz zeničkog TK Mladost 5-3 4-0, dok je Podgoričanka Nađa Knežević u finalu pobedila Saru Tripić iz Doboja (TK Doboj) 4-1 4-1.


Dimitrije Gligorov (Srbija) i Eda Lara Šaćirović (Bosna i Hercegovina) su pobednici 14. Teniskih Nada do 10 godina. Konstantin Trajković (Srbija) i Nađa Knežević (Crna Gora) su finalisti. Dimitrije je u finalu pobedio svog klupskog druga Konstantina 4-0 4-2, dok je devojčica iz Zenice Eda Lara Šaćirović u finalu savladala Podgoričanku Nađu Knežević 4-0 4-1.

Treće mesto su osvojili Filip Ćorović (Srbija) i Jovan Panić (Srbija), a u konkurenciji devojčica Sofija Vuković (Srbija) i Laura Čuže (Bosna i Hercegovina). Prvoplasiranima su pehare dodelili sekretar Teniskog saveza Beograda Nemanja Dervišević i Stefan Bojić, najpoznatiji svetski fristajl teniser.


Viktor Višnić (Srbija) i Tea Kovačević (Bosna i Hercegovina) su pobednici 14. Teniskih Nada do 11 godina. Nikola Noković (Srbija) i Dragica Stevanović (Srbija) su finalisti. Viktor je u finalu pobedio Nikolu 6-2 6-4, dok je Tea savladala Dragicu 6-2 6-0. Treće mesto su osvojile Helena Vlajić (Srbija) i Anja Drekalović (Crna Gora), a kod dečaka Stefan Mojsejev (Srbija) i Vukašin Dimitrijević (Srbija). Pobednici utešnog turnira su Sofija Vuković (Srbija) i Miloš Emreković (Srbija), a finalisti su Igor Božić (Srbija) i Đurđa Erić.


Krsto Krivokapić (Srbija) i Teodora Vlajić (Srbija) su pobednici 14. Teniskih Nada do 13 godina. Vasileos Perlegkas (Grčka) i Emilija Milјković (Srbija) su finalisti. Krsto je u finalu pobedio Vasileosa 6-4 6-1, dok je Teodora savladala Emiliju 6-2 6-2. Ni Teodora ni Krsto do titule nisu izgubili nijedan set! Treće mesto su osvojile Iris Kresović (Srbija) i Jelena Đurić (Srbija), a kod dečaka Ilija Ilić (Srbija) i Viktor Višnić (Srbija). Pobednici utešnog turnira su Anja Ostojić (Severna Makedonija) i Luka Mitrović (Srbija), a finalisti su Teodora Arsić i Jakov Ilić.


Dimitrije Janković (Srbija) i Emilija Milјković (Srbija) su pobednici 14. Teniskih Nada do 15 godina. Vasileos Perlegkas (Grčka) i Jelisaveta Spasić (Srbija) su finalisti. Dimitrije je u finalu pobedio Vasileosa 6-1 6-3, dok je Emilija savladala Jelisavetu 6-0 6-1. Treće mesto su osvojile Anja Ostojić (Severna Makedonija) i Teodora Vlajić (Srbija), a kod dečaka Viktor Višnić (Srbija) i Aleksandar Dosković (SAD).



Izveštaj sa 14. Teniskih Nada možete pogledati i na ovom linku: https://wp.me/p42I7C-u6P

« Nazad

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">