Aktuelnosti

OP Beograda, TK Haron, devojčice 14 godina, 2. kat, 9-11.2.19.

Aktuelnosti >>

Otvoreno prvenstvo Beograda, turnir 2. kategorije za devojčice do 14 godina, odigran je od 9. do 11. februara 2019. godine u TK Haron na Senjaku, u organizaciji Teniskog saveza Beograda. Igrano je na dva terena sa šljakom, a sudio je Miodrag Marković.

Leontina Stojanović (HAR) je pobednica OP Beograda za devojčice do 14 godina u TK Haron. Čestitamo!

Simona Deletić (BAS) je osvojila drugo mesto. Leontina je u finalu pobedila 6-1 6-2, i tako došla do titule bez izgubljenog seta!

Treće mesto su osvojile Andrea Noa Galin (WS) i Anastasija Arsić (DRI).

TK Haron je pobednici Leontini Stojanović poklonio vaučer za kupovinu Bidi Badu teniske opreme u vrednosti od 3.000 dinara, a finalistkinji Simoni Deletić i trećeplasiranim Andrei Noi Galin i Anastasiji Arsić poklonio je vaučere od po 1.500 dinara!

Leontina Stojanović sa pobedničkim peharom, diplomom, i Bidi Badu vaučerom

Anastasija Arsić sa diplomom za 3. mesto u TK Haron

« Nazad

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">