Aktuelnosti

Teniski klub Haron

Otvoren Haron pansion za mlade sportiste u Beogradu

Aktuelnosti >>

Teniski klub Haron je 12. februara 2018. godine otvorio Haron pansion za mlade sportiste, koji se nalazi u Beogradu, u Prilepskoj 4, oko 300 metara od kluba sa Senjaka.

U utorak smo posetili ovaj pansion, pa ćemo vam preneti najvažnije informacije koje smo saznali, kao i slike i video-zapise koje smo tom prilikom snimili.

Pansion na Senjaku prostire se na tri etaže, obezbeđen je 24-časovni nadzor i dva parking mesta. Namenjen je mladim sportistima, prvenstveno teniserima, ali ne samo njima; oni će tu boraviti i trenirati, ići u školu.

Verujemo da će svim roditeljima biti važna informacija da će se u pansionu o deci brinuti domaćica pansiona, gospođa Ljilja, koja živi u pansionu i vodi računa o njima, o njihovoj ishrani i higijeni. Ona je odgovorna za njih, i deca ne izlaze sama iz pansiona.

Sportisti u pansionu imaju dva obroka – doručak i večeru (između ta dva obroka uglavnom su odsutna zbog škole i treninga, a po potrebi moguće je dogovoriti i ručak), obezbeđeno je pranje veša…

Kada roditelji dođu kod dece, i oni mogu prespavati u pansionu, besplatno parkirati automobil. U objektu postoji wi-fi internet, televizor, centralno grejanje, kompletno opremljena kuhinja… Deca imaju na raspolaganju laptop, za onlajn učenje.

Za sportiste smeštene u pansionu biće organizovani časovi engleskog jezika, što znamo da je neophodno budućim vrhunskim sportistima, u koji god deo sveta da odu.

Pansion se nalazi u blizini Autokomande, pa je lako doći prevozom u gotovo svaki kraj grada. Verujemo da će roditeljima sportista izvan Beograda i iz okolnih država biti zanimljiva ponuda TK Haron, jer na taj način mogu na jednom mestu da reše problem sportskog napredovanja svog deteta, njegovog bezbednog i udobnog smeštaja, ishrane, higijene i druženja!

 

Detaljne informacije:
Ivan Petković
+381 65 8006000

Galeriju slika pogledajte na stranici Pansion za mlade sportiste >>

« Nazad

NAŠI PARTNERI