Aktuelnosti

Teniseri iz Grčke 4. godinu gosti TK Haron

Aktuelnosti >>

Deca i treneri iz Teniske akademije Deree iz grčke prestonice Atine boravili su proteklih dana u beogradskom TK Haron. Oni u Haronu borave već četvrti put, i druženje beogradskih i atinskih tenisera prerasta u lepu tradiciju.

Svi mali teniseri iz Grčke su takmičari, a neki od njih se nalaze među najboljih 10 na grčkoj rang-listi. Sa njima su u Beograd došli glavni trener Simeon Siomopulos i trener Džordž Kirigianis, a Teniska akademija Deree radi u okviru Američkog koledža u Grčkoj. Teniseri iz Grčke trenirali su zajedno sa drugarima iz TK Haron na terenima ovog kluba na Senjaku, i veoma im se dopalo da treniraju na šljaci, budući da u svom klubu imaju samo terene sa tvrdom podlogom. Zajedno su radili i kondiciju.

U planu je i da deca iz TK Haron tokom leta posete Akademiju Deree i da uživaju u druženju, moru i u tenisu.

Zajednička fotografija dece i trenera iz TK Haron i iz Akademije Deree

« Nazad

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">