Aktuelnosti

Teniski klub Haron

Završen međunarodni turnir 11. Teniske Nade do 9, 10, 11 i 14 godina – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Aktuelnosti >>

Tradicionalni međunarodni turnir „11. Teniske Nade“ za devojčice i dečake do 9, 10, 11 i 14 godina održan je od 2. do 10. juna 2018. godine u TK Haron u Beogradu. To je bio izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati od 9. do 16. septembra 2018. u Umagu u Hrvatskoj. Turnir u TK Haron je nivoa Masters Champions Bowl za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Republiku Srpsku. U sve tri konkurencije finalisti će se plasirati na finalni turnir u Umagu.

Teniski savez Beograda podržao je turnir, tako da se on naziva Trofej grada Beograda. Kompanija Vilson obezbedila je sportske nagrade, a turnir je sudio Grigorije Brković. Pobednici turnira do 9 godina dobijaju vajld karte za Smrikva Bowl 2019.

Pobednici 11. Teniskih Nada do 9 godina su Filip Đokić (Bosna i Hercegovina) i Inga Šobot (Bosna i Hercegovina), a finalisti su Nikola Ivašković (Srbija) i Sara Mitevska (Makedonija). Čestitamo!

Filip je u finalu pobedio Nikolu 5-4 0-4 7-4, dok je Inga savladala Saru 2-4 4-2 7-4.
Treće mesto su osvojili Relja Todorović (Srbija) i Vuk Krstajić (Crna Gora), odnosno u konkurenciji devojčica Nađa Prodanović (Srbija) i Mina Marković (Srbija).
Pobednik utešnog turnira kod dečaka je Luka Ćeramilac (Srbija), dok je drugo mesto osvojio Aleksandar Grujić (Makedonija).


Pobednici 11. Teniskih Nada do 10 godina su Iva Lakić i Skender Katana – ove godine pehari idu u Crnu Goru, u Podgoricu odnosno u Ulcinj. Čestitamo!

Pehari za drugo mesto ostaju u Srbiji, u Beogradu odnosno u Nišu – osvojili su ih Nina Krstić i Lazar Luković. Treće mesto na ovom prestižnom turniru su osvojile Anastasija Sbitneva i Gala Ivanović (Srbija), a kod dečaka Jovan Krivokapić (Srbija) i Marko Dragović (Crna Gora). U finalu je Iva pobedila Ninu 4-0 4-0, dok je Skender takođe maksimalnim rezultatom 4-0 4-0 savladao Lazara. Pobednici utešnog turnira su Tara Rašović (Crna Gora) i Filip Mitevski (Makedonija), dok su drugo mesto osvojili Jelisaveta Jusupova (Crna Gora) i Marko Šavija (Srbija).


Pobednici 11. Teniskih Nada do 11 godina su Nikola Matović (Srbija) i Lana Petković (Bosna i Hercegovina). Čestitamo!

Drugo mesto su osvojili Stefan Rajičić (Srbija) i Aleksandra Stevanović (Srbija). Nikola je u finalu pobedio Stefana 6-0 6-4, a Lana je savladala Aleksandru 6-2 6-3.
Treće mesto su osvojili Andrej Radojković (Srbija) i Jakov Milošević (Srbija), odnosno kod devojčica Lenka Vuksanović (Srbija) i Nejla Selimanović (Bosna i Hercegovina).
Pobednica utešnog turnira u konkurenciji devojčica je Petra Konjikušić (Srbija), a drugo mesto je osvojila Tara Rašović (Crna Gora) – Petra je u finalu pobedila 6-2. Treće mesto su osvojile Iris Kresović (Srbija) i Iris Đafić. Kod dečaka će u finalu utešnog turnira igrati Aleksa Vidović i Jovan Frlog.

 


Luka Takumi Štula (Srbija) je pobednik 11. Teniskih Nada do 14 godina u konkurenciji dečaka, a kod devojčica prvo mesto je u godištu 2004. osvojila Milica Radunović (Srbija), u 2005. godištu su 1. mesto podelile Anđela Popović (Srbija) i Elena Konjikušić (Srbija), a u 2006. godištu pobednica je Iva Rafailović (Crna Gora). Čestitamo!

Andrej Komnenić (Srbija) je osvojio drugo mesto. Luka je u finalu pobedio 6-1 6-1. Kod dečaka su treće mesto osvojili Jarden Kauli i Boris (nažalost ne znamo njegovo prezime).

 
 

 

GRUJIĆ Jovana
BYE 01
MOMIROVIĆ Aleksandra (SRB)
SMILJANIĆ Mia (SRB)
BYE 02
ILIĆ Mariana
BYE 03
TESANKIĆ Nera (CRO)
MIHALJEVIĆ Tara (SRB)
BYE 04
VASIĆ Ela
STULA Saša (JPN)
BYE 05
VUJOVIĆ Anja
BYE 06
GABROVSKA Aleksandra (BUL)
MARIĆ Dunja (SRB)
BYE 07
KONJIKUŠIĆ Petra (SRB)
BYE 08
MATIĆ Milana
PREMOVIĆ Jana (SRB)
BYE 09
RISTIĆ Mia (SRB)
IGNJATIĆ Anastasija (BIH)
BYE 10
VAJA Klara (SRB)
MURAKAMI Moa (JPN)
BYE 10
NIKOLIĆ Iva (SRB)
BYE 11
GUGUDJEVSKA Mila (MKD)
RAKIĆ David (SRB)
BYE 01
SIMIĆ Ivan (BIH)
VUKOMANOVIĆ Todor (SRB)
JOVANOVIĆ Danilo (SRB)
GUGUDJEVSKI Miloš (MKD)
VITEZOVIĆ Vuk
JANKANJ Vlado (SRB)
VIRIJEVIĆ Lazar (SRB)
MILANOVIĆ Lazar (SRB)
ĐORĐEVIĆ Nemanja
STANKOVIĆ Aleksa (SRB)
PETERSKI Blagoje (MKD)
MILUTIN Nikola (SRB)
TODOROVIĆ Sergej (SRB)
STANKOVIĆ Simeon (SRB)
LUNDERG Mark Iztok (SLO)
IVANOVIĆ Novak
HUSEINOVIĆ Amar (MKD)
MARKOV David (SRB)
RADOVANOVIĆ Filip (SRB)
LALOVIĆ Matija (SRB)
RISTIĆ Kosta (SRB)
RISTIĆ Strahinja (SRB)
MILOSAVLJEVIĆ Nikola (GER)
STOJANOVSKI Filip (MKD)
KRUŠČIĆ Vuk (SRB)
MAKSIMOVIĆ Marko (BIH)
MATOVIĆ Nikola (SRB)
LULIĆ Nikola (SRB)
RADIŠIĆ Nikola
WASANTHA Dilihan Mehal (UK)
« Nazad

NAŠI PARTNERI