Aktuelnosti

Završen međunarodni turnir 13. Teniske Nade do 9, 10, 11, 13 i 15 godina – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Aktuelnosti >>

Tradicionalni međunarodni turnir „13. Teniske Nade“ za devojčice i dečake do 9, 10, 11, 13 i 15 godina održan je od 1. do 12. jula 2020. godine u TK Haron u Beogradu. To je bio izborni turnir za svetsko finale Champions Bowl, koje će se odigrati od 6. do 13. septembra 2020. u Umagu u Hrvatskoj. Turnir u TK Haron je nivoa Masters Champions Bowl za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Teniski savez Beograda je podržao ovaj turnir, tako da je njegov naziv Trofej grada Beograda. Kompanija Vilson obezbedila je sportske nagrade, a turnir je sudio Igor Marjanović.

U TK Haron je tokom ovogodišnjeg izdanja tradicionalnog turnira svoje tenisko umeće pokazalo mnogo malih tenisera iz Srbije, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine, a svakako da bi ih bilo i više da nije pandemije virusa korona u Srbiji i svim okolnim državama.

 

« Nazad

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">