Aktuelnosti

11. Teniske Nade prvi turnir u Srbiji čiji će učesnici biti zvanično rangirani za UTR

Aktuelnosti >>

Međunarodni turnir 11. Teniske Nade, deo Champions Bowl by Wilson serije, koji se igra u TK Haron u Beogradu od 2. do 10. juna 2018. godine, biće prvi turnir koji se igra u Srbiji, čiji učesnici će biti zvanično rangirani za Universal Tennis Rating (UTR).
Na ovom linku možete saznati sve o satnici i pravilima ovog tradicionalnog turnira, a u nastavku teksta objasnićemo šta je UTR i zbog čega je važan.

Kao što znate, mladim teniserima koji se takmiče na nacionalnom i evropskom nivou pruža se prilika da se kasnije profesionalno bave tenisom, ali i da završe studije na američkim koledžima, igrajući tenis za svoj koledž. Zbog toga je bitno da njihovi sadašnji i budući rezultati budu zabeleženi na jednom mestu, a to je sistem Universal Tennis Rating (UTR) (sa sedištem u SAD), i to počevši od 11. Teniskih Nada.

Zbog potrebe za unošenjem rezultata u taj sistem, organizatori Teniskih Nada mole sve koji prijavljuju svoju decu putem onlajn formulara serbia.champ-bowl.com/index/ da upišu svoj IPIN broj (ako se dete takmiči na Tennis Europe turnirima) ili broj takmičarske legitimacije Teniskog saveza Srbije, što će olakšati evidentiranje rezultata u sistemu UTR.

Universal Tennis Rating (UTR) — Šta je to?

Kratko objašnjenje najpreciznijeg na svetu indeksiranja teniskog umeća

UTR predstavlja „metrički sistem" tenisa, širom sveta. UTR rangira svakog tenisera-takmičara—bez obzira na uzrast, pol ili nacionalnost—na skali od 16 poena, uz dva decimalna mesta. To je daleko najprecizniji i najpouzdaniji indeks teniskog umeća koji je na raspolaganju igračima, trenerima, turnirima i federacijama.

Više o ovome pročitajte na LINKU OVDE >>

« Nazad

cherry sport

Novosti TK Haron

Pratite aktuelnosti i novosti vezane za teniski klub HARON. Redovno ćemo da vas obaveštavamo o najnovijim dešavanjima u klubu.

Champions Bowl

CHAMPIONS BOWL - Ciklus teniskih turnira za decu od 9 do 16 godina na nivou celog sveta. Kao takav postao je izborni turnir za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju u Bosnu i Hercegovinu.

Individual and Group work

Fitness and Mental training folowed by professional medical care with FULL BOARD HOUSING. 8 PRO TENNIS AND FITNESS COACHES.

Ivan Petkovic - tennis coach

Trener je od 1995 godine. Diplomirao je na FFK Novi Sad sa diplomom viseg trenera tenisa. Od 2007 godine vlasnik je TK HARON.

Poreklo imena Haron

Haron se nalazi 19.640 km od Plutonovog središta. Njegova revolucija oko Plutona traje 6,38725 dana, što je identično Plutonovoj rotaciji, zbog čega jedan drugom pokazuju uvek istu stranu.

Turnir Teniske nade

Osnovan je pre 9 godina kao referentni turnir za istočni Balkan za decu uzrasta do 10 godina, uvršten je u listu od 5 turnira iz celog sveta čiji se pobednici primaju automatski na turnir Smrikva Bowl u Puli.

Kontaktirajte nas

Adresa: Zvečanska 16,
Bulevar Oslobođenja 18

Tel: 011/ 369 16 31
Mob: 060/ 37 77 650
E-mail: harontenis@yahoo.com

div id="fb-root">