Aktuelnosti

Teniski klub Haron

14. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Aktuelnosti >>

Međunarodni turnir 14. turnir TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u TK Haron u Beogradu od 24. juna do 4. jula 2021. godine. Teniski savez Beograda kao i prethodne 4 godine podržava turnir, tako da će se on zvati Trofej grada Beograda, što daje dodatnu dimenziju ovom uglednom turniru. Turnir je izborni za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Deca će se kao i prošle godine takmičiti u konkurenciji do 9, 10, 11, 13 i 15 godina. Kompanija Vilson obezbeđuje sportske nagrade, a pobednici će dobiti Bidi Badu i Polyfibre vaučere. Kao i prethodih godina, Mali igrači će biti medijski partner turnira, i na našem sajtu moći ćete detaljno da pratite zbivanja u sve četiri starosne kategorije.


Nagrade

U9
Pobednici u konkurenciji do 9 godina stiču pravo da predstavljaju naš region na turniru Smrikva Bowl 2022. godine.

U10
Turnir u konkurenciji do 10 godina biće bodovan za rang-listu Teniskog saveza Srbije (svi igrači moraju biti registrovani za neki srpski klub).

U11
Najbolje plasirani igrač iz Srbije stiče pravo nastupa za tim Srbije na ETA U12 turniru Lampo Trophy u Italiji – pozivnom TE turniru za reprezentacije do 12 godina, koji počinje 5. jula. Svi troškovi boravka i ishrane tokom boravka su na teretu organizatora (roditelji snose samo troškove puta). Pogledajte kako je bilo na turniru Lampo Trophy 2017. godine.

U13 i U15
Pobednici dobijaju sportske nagrade i 30% popusta na Bidi Badu kamp Zlatibor 2021

Svi finalisti stiču pravo učešća (troškovi puta i boravka su na igračima i njihovim timovima) na Svetskom finalu Champions Bowl serije u Umagu. Za sve učesnike turnira U11, U13 i U15 organizatori turnira će upisati bodove za UTR rang-listu.Sledi ono što zanima sve koji planiraju da učestvuju na turniru: GDE, KADA, KAKO, KOLIKO?

Mesto održavanja

Beograd, Srbija
TK Haron – www.teniskiklubharon.com

Datum

24. jun – 4. jul 2021.

Žrebovi su ograničeni na 32 učesnika, i upis traje do popune istih. U svim kategorijama biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Važne napomene:
Zbog novih pravila bodovanja turnira do 10 godina (zeleni nivo) Teniskog saveza Srbije, molimo sve učesnike iz drugih država (izvan Srbije) da se registruju za neki klub u Srbiji (priznaju se lekarska uverenja iz država porekla).


Način prijave

Onlajn, putem sajta serbia.champ-bowl.com/index/
popunite formular za prijavu
uz priloženu uplatnicu ili plaćenu kotizaciju direktno u klubu

Kotizacija i podaci za uplatu

30 € u dinarima na žiro-račun 160-278298-61
Primalac: Teniski klub Haron, Zvečanska 16, Beograd
Svrha: Turnir Teniske Nade

Prošle godine na turniru „13. Teniske Nade“ učestvovalo je skoro 100 dece, a ove godine očekuje se još više učesnika!


Datumi održavanja

U9
Mečevi počinju 24. juna, igrači 2012. i mlađi, zelena lopta, pravila zelenog nivoa (koja se primenjuju i na turniru Smrikva Bowl). Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Poslednji rok za prijavu 23. jun do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored.

U10
Mečevi počinju 26. juna, igrači 2011. i mlađi, zelena lopta, pravila zelenog nivoa (koja se primenjuju i na turniru Smrikva Bowl). Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Poslednji rok za prijavu 25. jun do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored.

Turnir do 10 godina će se bodovati za rang-listu Teniskog saveza Srbije!

U11
Mečevi počinju 29. juna, igrači 2010. i mlađi, pravila i loptice za TE turnire do 12 godina.

Poslednji rok za prijavu 28. jun do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

U13
Mečevi počinju 1. jula, igrači 2008. i mlađi, standardna pravila i loptice.

Poslednji rok za prijavu 30. jun do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

U15
Mečevi počinju 3. jula, igrači 2006. i mlađi, standardna pravila i loptice.

Poslednji rok za prijavu 2. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.


Nagrade

Kompanija Vilson obezbeđuje sportske nagrade.
Pobednici će dobiti Bidi Badu i Polyfibre vaučere.

Pobednici U9 stiču pravo da predstavljaju naš region na Smrikva Bowl turniru 2022

Finalisti svih kategorija stiču pravo učešća na svetskom finalu Champios Bowl serije, sportske nagrade naših sponzora, a TK Haron je za pobednike obezbedio 1 nedelju Pro programa u TK Haron i 30 % popusta za Bidi Badu kamp Zlatibor 2021


Turnir je izborni za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i BiH

Više na www.champ-bowl.com

Finalni turnir serije Champions Bowl by Wilson, koja se igra u 32 zemlje i regiona, održaće se od 5. do 12. septembra 2021. godine u Umagu u Hrvatskoj.

 

« Nazad

NAŠI PARTNERI