Aktuelnosti

Teniski klub Haron

15. Teniske Nade – Trofej grada Beograda

Aktuelnosti >>

Dve nedelјe vrhunskog dečjeg tenisa


Međunarodni turnir 15. TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u TK Haron u Beogradu od 29. juna do 13. jula 2022. godine. Biće to velika fešta dečjeg tenisa – prošle godine je odigrano 250 mečeva tokom 10 turnirskih dana, a organizatori planiraju da ove godine obore taj rekord i svim učesnicima pruže nezaboravan doživljaj!

Ovaj turnir je i Trofej grada Beograda u tenisu. Turnir je izborni za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Deca će se kao i prošle godine takmičiti u konkurenciji do 9, 10, 11, 13 i 15 godina. Kompanija Vilson obezbeđuje sportske nagrade, a pobednici će dobiti Bidi Badu i Polyfibre ugovore. Kao i prethodih godina, Mali igrači će biti medijski partner turnira, i na našem sajtu moći ćete detaljno da pratite zbivanja u sve četiri starosne kategorije.

Maksimalni broj učesnika u žrebu u svim kategorijama je do 32, a na svim mečevima primenjuje se pravilo „No ad“. Svi finalisti steći će pravo učešća (troškovi puta i boravka su na igračima i njihovim timovima) na Svetskom finalu Champions Bowl serije u Umagu, dobiće sportske nagrade i 30% popusta na Bidi Badu kamp Zlatibor 2022. Za sve učesnike turnira U11, U13 i U15 organizatori turnira će upisati bodove za UTR rang-listu.


NAGRADE
 

U9

Pobednici u konkurenciji do 9 godina stiču pravo da predstavljaju naš region na turniru Smrikva Bowl 2023. godine.

U10

Turnir u konkurenciji do 10 godina biće bodovan za rang-listu Teniskog saveza Srbije (svi igrači moraju biti registrovani za neki srpski klub).

U11

Najbolje plasirani igrač iz Srbije stiče pravo nastupa za tim Srbije na ETA U12 turniru Lampo Trophy u Italiji – pozivnom TE turniru za reprezentacije do 12 godina, koji se igra početkom jula. Svi troškovi boravka i ishrane tokom boravka su na teretu organizatora (roditelji snose samo troškove puta). Pogledajte kako je bilo na turniru Lampo Trophy 2017. godine.
 

U13

Pobednici stiču pravo učešća na Lemon Bowl-u, prestižnom međunarodnom turniru koji će biti odigran oko nove 2023. godine u Rimu.

Jedini način učešća u turniru su dugi kvalifikacioni turniri u Italiji, ili plasman među 200 najboljih na Tennis Europe rang-listi do 14 godina. Od ove godine, još jedan način predstavlja trijumf na 15. Teniskim Nadama do 13 godina!

Pobednici dobijaju sportske nagrade i 30% popusta na Bidi Badu kamp Zlatibor 2022, kao i bodove za UTR rang-listu.

U15

Pobednici dobijaju sportske nagrade i 30% popusta na Bidi Badu kamp Zlatibor 2022, kao i bodove za UTR rang-listu.


Sledi ono što zanima sve koji planiraju da učestvuju na turniru: GDE, KADA, KAKO, KOLIKO?


Mesto održavanja:

Beograd, Srbija  
TK Haron - www.teniskiklubharon.com

Datum:

29. jun - 13. jul 2021.
Žrebovi su ograničeni na 32 učesnika (osim do 10 godina), i upis traje do popune istih. U većini kategorija biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.


Način prijave:

Onlajn, putem sajta serbia.champ-bowl.com/index/ popunite formular za prijavu http://serbia.champ-bowl.com/tournament/application/info/?t=621
uz priloženu uplatnicu ili plaćenu kotizaciju direktno u klubu.


Kotizacija i podaci za uplatu:

4.000 dinara na žiro-račun 265-0000001007482-81
Primalac: Ivan Petković, Beograd
Svrha: Turnir Teniske Nade
Kotizacija za učesnike iz inostranstva iznosi 35 €

Prošle godine na turniru „14. Teniske Nade“ odigrano je 250 mečeva, a ove godine organizatori očekuju obaranje tog rekorda!


Datumi održavanja:

U9

Mečevi počinju 29. juna, igrači 2013. i mlađi, zelena lopta, pravila zelenog nivoa (koja se primenjuju i na turniru Smrikva Bowl). Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.
Poslednji rok za prijavu 28. jun do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored.

U10

Mečevi počinju 2. jula, igrači 2012. i mlađi, zelena lopta, pravila Teniskog saveza Srbije za zeleni nivo (koja se primenjuju i na turniru Smrikva Bowl). Žreb neće biti ograničen.
Poslednji rok za prijavu 1. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Turnir do 10 godina će se bodovati za rang-listu Teniskog saveza Srbije!

U11

Mečevi počinju 6. jula, igrači 2011. i mlađi, pravila i loptice za TE turnire do 12 godina.
Poslednji rok za prijavu 5. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

U13

Mečevi počinju 10. jula, igrači 2009. i mlađi, standardna pravila i loptice.
Poslednji rok za prijavu 9. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

U15

Mečevi počinju 12. jula, igrači 2007. i mlađi, standardna pravila i loptice.
Poslednji rok za prijavu 11. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Nagrade

Kompanija Vilson obezbeđuje sportske nagrade.
Pobednici će dobiti Bidi Badu i Polyfibre ugovore.

Pobednici U9 stiču pravo da predstavlјaju naš region na Smrikva Bowl turniru 2023. godine. Finalisti svih kategorija stiču pravo učešća na svetskom finalu Champions Bowl serije,  sportske nagrade naših sponzora, a TK Haron je za pobednike obezbedio i 30% popusta za Bidi Badu kamp Zlatibor 2022

Turnir je izborni za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i BiH  
Više na www.champ-bowl.com
 


Pogledajte naše izveštaje sa ovog renomiranog turnira iz prethodnih godina:


Finalni turnir serije Champions Bowl by Wilson, koja se igra u 32 zemlјe i regiona, održaće se od 4. do 11. septembra 2022. u Umagu u Hrvatskoj.

« Nazad

NAŠI PARTNERI