Aktuelnosti

Teniski klub Haron

Retrospektiva – 16. Teniske nade & Trofej grada Beograda by Champions bowl Serbia – TK Haron, Beograd – 27.06. – 15.07.23.

Aktuelnosti >>

Nagrade za sve učesnike

  • Pravo učešća na Svetskom finalu serije Champions Bowl turnira – septembar 2023. Umag
  • Nacionalni ugovor B kategorije Top Spin žice za pobednike
  • 30 % popust na Bidi Badu kamp na Zlatiboru za pobednike
  • Bidi Badu vaučeri za pobednike, finaliste i polufinaliste




Vanja Sudar pobednik je U9 turnira (narandžasti nivo) za dečake. Drugo mesto osvojio je Jovan Popović, dok su treće podelili Luka Vasiljević i Stribor Popović.
Laura Adamović pobednica je istog turnira za devojčice. Drugo mesto osvojila je Lena Lazarević, dok su treće podelile Kalina Cvetković i Danica Adamović.

Dodatna nagrada za ovu kategoriju – biciklo za pobednike.


U9 – zeleni nivo

Filip Baričak pobednik je turnira za dečake. Drugo mesto je osvojio Raka Mustafa, dok su treće podelili Marko Kovačević i Artyom Storozhok.
Višnja Mitić pobednica je turnira za devojčice. Drugo mesto je osvojila Ena Tabak, dok su treće podelile Danica i Laura Adamović.

Dodatna nagrada za ovu kategoriju – pobednici stiču pravo da pretstavljaju naš region na turniru Smrikva Bowl 2024. godine.


U10 – zeleni nivo

Đura Kotur pobednik je turnira. Drugo mesto osvoio je Nikola Laketić, dok su treće podelili Sergej Nikolić i Matija Vudragović
Nikolina Pešić pobednica je turnira. Drugo mesto osvojila je Petra Keser, dok su treće podelili Ena Tabak i Natalija Sulaver.

Dodatna nagrada za ovu kategoriju – turnir će biti bodovan za rang listu Teniskog saveza Srbije.


U11

Nikola Jotić pobednik je turnira. Drugo mesto osvoio je Neša Pavlović, dok su treće podelili Đura Kotur i David Tomašević.
Nađa Knežević pobednica je turnira. Drugo mesto osvojila je Natalija Antić, dok su treće podelili Anđela Šćopulović i Neda Milojičić.

Dodatna nagrada za ovu kategoriju – pobednici dobijaju Internacionalni Bidi Badu ugovor u vrednosti od 500 evra + UTR


U13

Shai Aharon pobednik je turnira. Drugo mesto osvojio je Nikola Radić, dok su treće podelili Aleksa Svićević i Segej Artemeev.
Nina Tepić pobednica je turnira. Drugo mesto osvojila je Jovana Ilić, dok su treć podelile Olga Matić i Mira Gardabudskiki.

Dodatna nagrada za ovu kategoriju – pobednici dobijaju Internacionalni Bidi Badu ugovor u vrednosti od 500 evra i stiću pravo učešća na Lemon Bowl-u, pretsižnom međunarodnom turniru koji đe biti odigran oko nove godine 2024 godine u Rimu + UTR bodovi.


U15

Dejan Livada pobednik je turnira. Drugo mesto osvoio je Strahinja Vučenović, dok su treće podelili Mihajlo Branković i Niksa Smiljanić.
Anastasija Čolović pobednica je turnira. Drugo mesto osvojila je Mira Gardabudskikh, dok su treće podelile Anastasija Stokić i Dunja Milić.

Dodatna nagrada za ovu kategoriju – pobednici dobijaju Internacionalni Bidi Badu ugovor u vrednosti od 500 evra + UTR bodovi.

 

Ove godine pobednici Cherry Cup Skopje 2023 dobijaju WC i FREE ENTRY za 17. Teniske nade i Trofej grada Beograda 2024.

« Nazad

NAŠI PARTNERI