Aktuelnosti

Teniski klub Haron

13. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Aktuelnosti >>

Završen međunarodni turnir 13. Teniske Nade do 9, 10, 11, 13 i 15 godina – Trofej grada Beograda by Champions Bowl Detaljnije »

 

13. turnir TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Bidi Badu serije, koja se u 2020. godini igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u TK Haron u Beogradu od 1. do 10. jula 2020. godine. Teniski savez Beograda kao i prethodne tri godine podržava turnir, tako da će se on zvati Trofej grada Beograda, što daje dodatnu dimenziju ovom uglednom turniru. Turnir je izborni za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

Deca će se kao i prethodne dve godine takmičiti u konkurenciji do 9, 10, 11, 13 i 15 godina. Kao i prošlih godina, Mali igrači će biti medijski partner turnira, i na našem sajtu moći ćete detaljno da pratite zbivanja u sve četiri starosne kategorije.
 


Mesto održavanja:

Beograd, Srbija
TK Haron – www.teniskiklubharon.com


Datum:

1-10. jul 2020.

Žrebovi su ograničeni na 32 učesnika, i upis traje do popune istih. U svim kategorijama biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Važna napomena: Zbog situacije sa Kovid -19 deca iz Severne Makedonije moći će direktno da se prijave za turnir, budući da je bilo planirano da deca iz Severne Makedonije učešće na turniru u Beogradu mogu da obezbede samo na turniru Cherry Cup Skopje 2020. Novo pravilo stupiće na snagu 2021. godine, kako za Severnu Makedoniju tako i za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.
 


Način prijave:

Onlajn, putem sajta serbia.champ-bowl.com/index/
popunite formular za prijavu
uz priloženu uplatnicu ili plaćenu kotizaciju direktno u klubu


Kotizacija i podaci za uplatu:

30 € u dinarima na žiro-račun 160-278298-61
Primalac: Teniski klub Haron, Zvečanska 16, Beograd
Svrha: Turnir Teniske Nade


Datumi održavanja:

U9

Mečevi počinju 1. jula, igrači 2011. i mlađi, zelena lopta, pravila zelenog nivoa (koja se primenjuju i na turniru Smrikva Bowl). Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Poslednji rok za prijavu 30. jun do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored.

 

U10

Mečevi počinju 3. jula, igrači 2010. i mlađi, zelena lopta, pravila zelenog nivoa (koja se primenjuju i na turniru Smrikva Bowl). Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Poslednji rok za prijavu 2. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored.

Turnir do 10 godina će se bodovati za rang-listu Teniskog saveza Srbije!

 

U11

Mečevi počinju 6. jula, igrači 2009. i mlađi, pravila i loptice za TE turnire do 12 godina.

Poslednji rok za prijavu 5. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

 

U13

Mečevi počinju 8. jula, igrači 2006. i mlađi, standardna pravila i loptice.

Poslednji rok za prijavu 7. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.U15

Mečevi počinju 10. jula, igrači 2005. i mlađi, standardna pravila i loptice.

Poslednji rok za prijavu 9. jul do 18 časova, posle čega se radi javni žreb i pravi raspored. Biće organizovan i utešni turnir, tako da su svim učesnicima zagarantovana dva meča.

Pobednici će dobiti sponzorski ugovor sa kompanijom Bidi Badu.


Pobednici U9 stiču pravo da predstavljaju naš region na Smrikva Bowl turniru 2021

Finalisti svih kategorija stiču pravo učešća na svetskom finalu Champios Bowl serije, sportske nagrade naših sponzora, a TK Haron  je za pobednike obezbedio 1 nedelju Pro programa u TK Haron i 30 % popusta za Bidi Badu kamp Zlatibor 2020-by Haron


 
Turnir je izborni za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i BiH
Više na www.champ-bowl.com

Finalni turnir serije Champions Bowl by Wilson, koja se u 2020. godini igra u 32 zemlje i regiona, održaće se od 6. do 13. septembra 2020. u Umagu u Hrvatskoj.


« Nazad

NAŠI PARTNERI